bconsult

Стартиращи обучения

ПРЕДСТОИ ПРОВЕЖДАНЕ НА ТРЕНИНГ „ПСИХОЛОГИЯ НА ПРОДАЖБИТЕ – 1 ЧАСТ“ НА 23.02.2019 г.!


Този тренинг ще Ви даде увереност, знания и навици, необходими в работата на всеки търговец, независимо от нивото на йерархията. Той ще Ви помогне да излезете извън стандартното мислене за отношенията „клиент-търговец“ и да надникнете в постиженията на психологическите аспекти на продажбения процес. Тренингът е подходящ за търговски представители, ръководители на търговски отдели, търговски консултанти, продавач-консултанти и представители на други професии, чиято работа е свързана с лично участие в продажбен процес.

Обучението следва принципа на учене чрез преживяване, като по – голямата част преминава под формата на ролеви игри, дискусии и групови задачи. Включва, както теоретична част, така и практическа – разиграване на казуси и варианти за поведение в определени ситуации.

Като резултат участиците получават сертификат за преминат тренинг „Психология на продажбите-1 част“.

Цена: 50 лв. с ДДС

Цена за ранно записване – до 14.02. – 35 лв. с ДДС

Цена за 2 или повече участници от една фирма – 35 лв. с ДДС

Тренингът се провежда при минимум 3 записали се участници поради спецификата на използваните методи. Участието се заявява до 20.02.2018 г. на тел. 0893 509896 или 0888 735914.

Треньор: Боряна Белчева – консултант по организационно развитие с над 15 г.опит; треньор по групово-динамичен бизнес тренинг на продажбени и други умения; дългогодишен управител на собствен бизнес; психолог, когнитивно-поведенчески консултант. Повече за нея в раздел „Екип“.

Предстои 2 част – продължение на тренинга, като участниците в първата част ще ползват отстъпка за втората.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

 

 

 

На 06.03. 2017г.  стартира курс по английски език за начинаещи.
Този курс ще бъде първата Ви стъпка в изучаването на английски език. По време на курса плавно и постепенно ще научавате граматични и лексикални правила, много нови думи, ще развивате основни комуникативни умения. Езиковите обучения се провеждат от квалифицирани преподаватели с доказан  дългогодишен опит.

Побързайте да заявите участие, местата са ограничени.

 

токаштокаш 1

 

На 27.01.2017г. „Би Консулт“ проведе обучение на служители от фирма „Токаш“ ООД на тема „Усъвършенстване на продажбените умения“.
Пожелаваме им да бъдат все по -добри консултанти с все повече доволни клиенти. Успех!

 

 

Телефон за информация: 0893509896

homepage_1443c81c32da61cc9c7481aabfcd71037dcfe826

 

На 15.02.2017г. стартира курс по „Фризьорство“ и курс по „Маникюр, педикюр и ноктопластика“. Побързайте да се запишете, местата са ограничени.

Телефон за информация: 0893509896

Искате да придобиете нова професия? Желаете да получите нова професионална реализация? Стремите се да изградите собствен бизнес? Възползвайте се от нашето предложение – курс по фризьорство или курс по маникюр, педикюр и ноктопластика! Обучението се провежда в оборудвани и специализирани фризьорски или козметични салони. В тях всеки наш курсист се обучава от дългогодишни, доказали се специалисти. Завършилите получават Удостоверенение за професионално обучение, съгласно изискванията на министерството на образованието и науката, и международно признат сертификат.

Retro jordans for sale, Cheap foamposites, Cheap foamposites, jordan retro 5, cheap jordans for sale, foamposites For Sale, jordan retro 12, jordan retro 11, Cheap jordans for sale, jordans for cheap, jordan retro 11 legend blue, retro 12 jordans, jordan retro 13, jordan retro 9, cheap soccer jerseys, Canada Goose sale, cheap jordans, cheap jordan 12